fredag 31 december 2010

Minette Walters - Misstanken - Ljudbok


Acid Row är namnet som invånarna själva gett sitt förfallna bostadsområde, ett ingenmansland befolkat av ensamstående mödrar och faderlösa barn och ungdomar och där ilskna, frustrerade tonåringar kontrollerar gatorna.
Till detta slagfält kommer Sophie Morrison, en ung läkare, för att besöka en patient. Hon har ingen aning om att hon är på väg hem till en ökänd pedofil. Inte heller känner hon till de rykten som är i svang om att en liten flicka, Amy, är försvunnen. Något som fått medborgargardet att samla sina styrkor.
Snart befinner sig Sophie mitt i en skrämmande belägring.
Ryktet om den försvunna flickan hetsar mobben att släppa loss sitt hat mot myndigheterna, mot polisen – och mot pedofilen. Skydda Amy lyder stridsropet och i det syftet är alla medel tillåtna – till och med mord, om så behövs...Kopierat ur Bokus

Ibland var det något svårt att hänga med, var som två historier i en,,men ja de hängde ju ihop.Framför allt tycker jag uppläsare Anna Godenius gjorde ett fantastiskt jobb. Hennes polska brytning var suverän .Minette Walters hör inte till mina favoritförfattare, jag finner hennes böcker lite svåra på något vis..BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar