måndag 1 juli 2013

Tematrio - USA

Snart är det 4 juli, USA:s självständighetsdag som brukar firas med basebollmatcher och fyrverkerier. Men på Lyrans tematrio är det frågan om böcker.  Berätta om tre läsvärda amerikanska böcker! 
Hungerspelen av Suzanne Collins kändes fräscht och annorlunda, men en bra och spännande story. Ett riktigt äventyr men en skrämmande framtid, så hoppas vi inte det blir.
Niceville av Kathryn Stockett en fantastisk bok man både skrattar, gråter och blir upprörd. Har ni inte läst den, se till att göra det. Jag har sett filmen också, den är helt okey.
Vild av Cheryl Strayed en bok som handlar om en vandring på Pacific Crest trail, en jättebra bok som jag inte sett så mycket om på bloggarna.
Här har jag skrivit om boken
Ha en bra måndag

11 kommentarer :

 1. De två översta gillar jag :) Den tredje har jag inte hört om innan, men den verkar läsvärd.

  SvaraRadera
 2. Niceville står i min bokhylla, kul att du gillar den!

  SvaraRadera
 3. Hungerspelen har jag också i min trio:). De andra två blir jag nyfiken på.

  SvaraRadera
 4. Där är den igen, Niceville skulle jag ha haft i min trio om jag kommit på den.

  SvaraRadera
 5. Jag gillade Niceville skarpt!

  SvaraRadera
 6. Niceville är väldigt bra kunde ha haft den i min trio men blev lite annat. Vild låter spännande, får ta och kolla upp den :)

  http://bokdamenblog.wordpress.com

  SvaraRadera
 7. Både Hungerspelen och Niceville har jag olästa i hyllan. Låter bra :)

  SvaraRadera
 8. Hungerspelen är en helt ok bok. Niceville står och väntar på mig i bokhyllan. Normalt brukar jag läsa boken först men den här gången har jag gjort tvärtom, såg filmen när den gick på bio.

  SvaraRadera
 9. De två första har jag tänkt att jag ska läsa, men har inte kommit mig för det än. Den sista verkar spännande, tack för tips!

  SvaraRadera
 10. Hungerspels-trilogin håller jag på med, skall läsa Fatta eld under sommaren. Niceville står bland mina olästa böcker och jag hoppas hinna läsa den under hösten.

  SvaraRadera
 11. Hungerspels-trilogin håller jag på med, skall läsa Fatta eld under sommaren. Niceville står bland mina olästa böcker och jag hoppas hinna läsa den under hösten.

  SvaraRadera