fredag 27 december 2013

Thomas Engström - Väster om friheten - Ljudbok

Marrakech, juli 2011: tre amerikaner hittas brutalt avrättade på en barberarsalong. Morden tystas ned. En vecka senare ringer en kvinna till amerikanska ambassaden i Berlin och påstår sig ha information om dådet.
CIA:s chef i Berlin inser att han är något stort på spåren. Han kontaktar sin forne agent Ludwig Licht, som får i uppdrag att förhöra kvinnan. Fallet visar sig snart ha bråddjupa förgreningar, och jakten på en av USA:s svurna fiender kan börja. 

Väster om friheten 
är första delen i Thomas Engströms trilogi om Ludwich Licht, en före detta Stasi-agent som varit informatör åt CIA. Numera är han frilansande problemlösare och krögare. Skådeplatsen är Berlin, där den gamla världsordningens monument möter en ny tid. Vem är vän, vem är fiende och vilka vakar över vår frihet?


Denna bok saknade miljöbeskrivningar (i alla fall kan inte jag påminna mig det), vilket gjorde boken trist och fattig.I början var den rörig och något jag inte gillar i böcker är när de skriver om massa vapensorter, usch va tråkigt.
Det är ungefär en dag sedan jag läste boken och jag kan knappt komma ihåg vad den handlade om, massa politik, agent hit och dit. Nej det här var inget vidare även med Stefan Sauk som uppläsare.
Jag tror jag hoppar fortsättningen. BETYG 2
Längd: 9T 47M 
Språk: Svenska 
Kategori: Spänningsromaner 
Serie: Ludwich Licht: 1
Förlag: Bonnier Audio 
Utgiven: 201309 
ISBN: 9789173487382

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar