onsdag 24 september 2014

Vad ska man köpa för böcker på bokmässan?

Kristina Sandbergs trilogi har helt gått min näsa förbi.
Men det kan jag åtgärda nu. Sophie Hannah som skriver Agatha Christie, mycket intressant. Mördarens apa är en ungdomsbok men sådana kan vara mycket bra.
Ja det är en hel del pocket jag sett ut, vi får se vilka jag hittar.
Har du något bra boktips?
Kanske ses vi på mässan.

8 kommentarer :

 1. Åh. vad jag också skulle vilja åka till Bokmässan men det går ju tyvärr inte….. Men jag får nöja mig med rapporter från er som är där :) Vet inte om du redan läst, men Viveca Stens böcker är bra och om du inte läst Tillbaka till henne av Sara Lövestam så kan jag starkt rekommendera den.
  Helene Turstens Mina mindre mord och mysterier, har jag kollat in några gånger på Adlibris men inte köpt ännu. Men den tror jag absolut på :) Hoppas du får det toppen på Mässan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja en novelldeckare kan var bra när tiden inte finns för att läsa en bok, oftast vill man läsa mer än ett kapitel. Tack för tipsen Ylva.

   Radera
 2. Carolines arv tycker jag verkligen du ska köpa :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då ska jag se om jag får tag på den.

   Radera
 3. Jag önskar att jag skulle till mässan, men jag har faktiskt aldrig varit på den, inte ens när jag bodde i Göteborg... Dels är det vanligtvis mer än 90 mil att åka, dels tänker jag att min boksmak är för ytlig och kvantitativ, på mässan ska du vara djup och kvalitativ och vilja träffa författare och lyssna på föredrag, det är inte jag så intresserad av. Och dels har jag aldrig haft något sällskap. Men nu tänker jag att massor av bloggvänner kommer att vara där och om jag vore lite mer social och inte så blyg så skulle jag kunna träffa nya bekantskaper hela tiden...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte påstå att jag är så djup heller. Jag gillar och läsa böcker och även köpa dem. Då passar bokmässan ypperligt. Det måste du verkligen satsa på, vi kanske skulle kunna stråla samman då, två lite asociala och blyga människor. Men ibland måste man våga lite för att vinna.
   Kram

   Radera