lördag 21 mars 2015

Ibland blir det inte som man tänkt sig.

Jag hade tänkt mig en lugn skön kväll, laga lite mat när jag kom hem från jobbet (sent tyvärr) och äta den , givetvis. Sedan surfa runt bland bokbloggar. Istället fick jag besök av en liten sexårig kille, en släkting. Tänk om man hade hälften av den energin. Han är en så go och mysig liten pajk och vi träffas alldeles för sällan. Efter det blev det matlagning och när maten var framdukade hade dotterns pojkvän kommit. När vi ätit blev vi sittande och prata en bra stund och till slut började mina ögonlock bli supertunga, tror inte ens tändstickor hade kunnat hålla dem uppe.
Givetvis vaknade jag klockan sex idag fast det är helg, jag blir tokig...Låg kvar en stund och gosade under täcket med en bok.
Frukost bananpannkaka och jordgubbar, det är så himla gott.
Jag har givetvis varit inne och kollat på bokrean, hittade fler böcker jag ville ha men vill gärna att de blir någon slags slutspurtrabatt. Ska man vara ärlig behöver jag inte mer böcker men ni vet hur det är. Eller så får jag göra som min son säger köp en bok du verkligen vill ha istället.
Denna är jag jättesugen på, någon som läst?

8 kommentarer :

 1. Tänkte också rean skulle bli ännu billigare, särskilt på Adlibris där jag spanar på några. Fast jag har ju böcker så det räcker redan... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med och just idag är jag lite mossig så jag kanske ser på serier istället.

   Radera
 2. Låter som det blev en mysig fredagskväll ändå. Bananpannkaka till frukost låter mums!!

  SvaraRadera
 3. hur gör man bananpannkaka? det verkar gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns massa recept men jag mosar en banan och blandar det i två ägg.

   Radera
 4. Vilken fantastisk katt!!

  SvaraRadera