onsdag 15 april 2015

Kristina Ohlsson - Mios blues

Var är Mio?
Vad hände egentligen på Mios dagis den där sista dagen? Mot sin vilja har Martin Benner dragits in i jakten på den försvunne fyraåringen. Så länge barnet är borta, kommer inte den hänsynslösa maffiaorganisationen att lämna honom i fred. Desperat följer Martin upp de få spår som finns.
Men Mios försvinnande är inte Martins enda problem. Han måste också bringa klarhet i vem som försöker sätta dit honom för mord som han inte begått. Han blir allt mer paranoid för var dag som går. Vem kan följa honom så nära utan att själv bli synlig?
Jakten på sanningen ställer honom inför ett ohyggligt dilemma: Kan han rädda både Mio och sig själv? Eller krävs ytterligare offer för att Martin Benner ska få ro?
Mios blues tar vid där den dramatiska thrillern Lotus blues slutade. Hämtat från Piratförlaget

Jag läste Lotus blues förra året och jag tyckte den var riktigt bra, men kanske inte hade något som gjorde den speciell.
Och även om det inte var så längesedan, som sagt, som jag läste den är minnet flyktigt, så jag uppskattade verkligen sammanfattningen i början av boken. Jag tyckte denna bok hade högre tempo från början till slut. Det är inte så jättemånga olika karaktärer att hålla reda på vilket gör den lättläst. Som karaktär vet jag verkligen inte om jag tycker Martin är den trevligaste prick jag stött på, en mansgris av stora mått och riktigt grisigt beteende mot sin flickvän.
Jag gillade boken mycket för att det var fart, fläkt och spänning. En bladvändare med tempo. BETYG 4+
Format:Inbunden
Utgiven: 2015-04-15
ISBN: 978-91-642-0448-6
Sidor: Ca 430
Tack till Piratförlaget för rec.ex

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar