måndag 23 maj 2016

Mari Jungstedt - Det andra ansiktet

Den idylliska kustorten Ljugarn håller på att vakna till liv inför turistsäsongen. Då hittas den välkände konstnären och småbarnspappan Henrik Dahlman mördad i sitt sommarhus, fastkedjad i sängen med handbojor.
När ett liknande mord begås på fastlandet dras kommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson in i en intensiv mördarjakt, samtidigt som deras kärleksförhållande prövas på allvar. Reportern Johan Berg är tillbaka på Gotland och bedriver egen spaning vilket försätter honom i livsfara.
Mari Jungstedt DET ANDRA ANSIKTET är en fängslande kriminalroman om kärlek, svek och dödliga begär. Det är den trettonde boken i serien om kriminalkommissarie Anders Knutas. Hämtat från Albert Bonniers förlag

Mari Jungstedt skriver bra, det är en intressant historia och roligt att följa personerna man läst om i tolv böcker. Boken är riktigt spännande från början till slut och man läser ut den ganska fort.
Invändningen jag har är mer vad hon gör med karaktärerna, jag börjar mer och mer ogilla Knutas.
Han har blivit velig och oärlig, ja, men han är ändå huvudkaraktären. Trots detta är boken klart läsvärd och för en skön stund i hängmattan är den perfekt. BETYG 4
Författare: Mari Jungstedt
Recensionsdatum:2016-06-03
ISBN:9789100139018
Genre:Deckare, thrillers och spänning
Utgivningsår:2016
Mediakontakt:Anna-Karin Korpi-Öhlund
Bredd:143 mm
Höjd:220 mm
Djup:30 mm
Antal sidor:350
Vikt:0.567
Serie:Anders Knutas 13
Omslagsformgivare:Sofia Scheutz
Tack till Albert Bonniers förlag för rec.ex
Köp boken på Bokus eller Adlibris

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar