lördag 7 maj 2016

Det här med att sova

Jag har sömnapné och har förbaskat svårt att vänja mig vid masken. Visst jag vet att det är för mitt bästa men jag får panik. Tänk dig att ha en mask över mun och näsa som sprutar in luft.:(
Inte blir det bättre av att katten lägger sig på slangen. 
Därför är jag väldigt trött, jobbar heltid och ibland när jag kommer hem orkar jag inget.
Jag har dessutom SLE, och det blir man inte mindre trött av.
Högt blodtryck och astma gör inte livet bättre, men jag är förbaskat glad över mina böcker, även om jag inte alltid prickar in recensionsdatumet.

8 kommentarer :

 1. Usch vad jobbigt :(. Här har vi funderingarna över om sambon kanske måste ha en sån där maskin i framtiden. Jag har för vana att ligga vaken och säga åt honom att inte sova på rygg eftersom han har lång andningsuppehåll då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte bra alls men svårt att vänja sig vid tyvärr.

   Radera
 2. Jag har i många år haft en och för mig fungerar det jättebra. Märks det lilla när jag sover utan att jag får något ansträngt i halsen och sover ur dåligt utan. Och tröttheten blev mycket bättre när jag fick dden. Sen så är jag nu trött över andra saker som utmattningssyndrom, fibromyalgi och förhöjd Sänka.

  Hoppas du vänjer dig vid den snart, så är du i alla fall inte trött pga appnéer

  SvaraRadera
 3. Men shit vad jobbigt :( Hoppas du snart kommer överens med masken för antar det inte finns så många andra lösningar! Hoppas verkligen att du snart får må lite bättre även om du lider av kroniska saker så hoppas jag du kommer må så bra som det går! Ja tur du har böcker och inte maratonlöpning som hobby.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men kanske synd man inte hade maratonlöpning då hade man varit lite mer fit

   Radera
 4. Usch vad jobbigt att inte må bra. Jag förstår att det är jättejobbigt med masken, skulle nog inte heller klara att ha en sån. Förstår att doktorn verkligen vill att man ska försöka vänja sig, men kanske kan du få en remiss så tandläkaren gör en bettskena istället om du känner att det absolut inte funkar med apparaten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr så tycker min läkare det är skit med bettskena så han lär inte skriva remiss.:(

   Radera