söndag 21 augusti 2016

Annica Wennström och Eva Swedenmark - Vinbär och vemod

Familjen kring La Stella är tillbaka. När vi möter dem i den efterlängtade fortsättningen på Smultron och svek, börjar det gå mot höst. Vinbären lyser i trädgårdarna och vemodet ruvar över Östersund.

Liselotte Pontis nystartade resebyrå går alldeles lysande och tillsammans med sin man Mario och barnen planerar hon för ett nytt liv i en stor villa på Frösön. Ett liv som ska få dem alla att slippa tänka på sveken och familjelögnerna - eller?

Vinbär och vemod är en berättelse om drömmar och svikna förhoppningar. Men också om oväntad lycka och insikter om livet som är mer svårgripbara än de trott. Lyckan finns, liksom kärleken, frågan är bara; hur stort får priset bli?

En charmig och underhållande roman om att hitta sig själv, om kärlek och vänskap, om modet att våga bryta upp och inte minst om mat - familjen samlas kring många goda middagar! Vinbär och vemod är andra delen i serien om Familjen kring restaurang La Stella i Östersund. Hämtat från Bokus

Jag fortsätter lyssna på serien La Stella och tycker den är ganska charmig, även om allt verkligen inte är rosenrött, nej, snarare tvärtom. Men eftersom jag är nyfiken vill jag gärna lyssna på fortsättningen.
Bra inläst av Callin Öhrvall Delmar som gör det till en trevlig och underhållande lyssning.BETYG 4
Mp3-bok (nedladdningsbar ljudbok)
Filformat: Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (250.1 MB)
Språk: Svenska
Inläsare: Callin Öhrvall Delmar
Utg.datum: 2016-06-21
Förlag: Lind & Co Förlag
ISBN: 9789174616477
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar