tisdag 9 augusti 2016

Katerina Janouch - Skugghäxan

Cecilia reser ensam till kärlekens stad Paris, där hon upplever ett oförglömligt romantiskt äventyr och tillbringar en vecka på egen hand långt från vardagen.
På planet hem möts hon av nyheten att dottern Gretas bästa vän – en flicka vars familjeförhållanden är allt annat än lätta – har försvunnit spårlöst.
Cecilia slungas in i oron över den saknade flickan, arbetet på förlossningen och de bekymmer som drabbat flera av medlemmarna i hennes stora familj.
Sökandet intensifieras och snart kryper det fram att Greta kan ha något med försvinnandet att göra – vad är det hon döljer?
Skugghäxan är den nionde delen i den omåttligt populära romanserien om barnmorskan Cecilia Lund.
Hämtat från Piratförlaget

Jag har läst alla tidigare böcker i serien och tycker de är vansinnigt bra. Man får bland annat följa med Cecilia i jobbet som barnmorska, vilket kan vara väldigt dramatiskt emellanåt. Katerina skriver också om Cecilias privatliv som inte alltid är en dans på rosor. Så innehåller hennes böcker ofta ett spännande drama, i denna bok försvinner ett barn som dessutom är kompis till Greta Cecilias flicka. Jag tyckte nog denna bok var lite i längsta laget, 450 sidor, hela dramat blev lite väl långdraget. Men förutom det, så tyckte jag att boken var både spännande och beskriver hur det kan vara år 2016, med jobb och familj. Jag tror nog Katerina får skriva en bok till om Cecilia Lund för jag vill ha mer. BETYG 4
Häftad (danskt band)
Språk: Svenska
Serie: Cecilia Lund (del 9)
Antal sidor: 438
Utg.datum: 2016-06-08
Upplaga: 1
Förlag: Piratförlaget
Dimensioner: 200 x 130 x 25 mm
Vikt: 576 g
SAB: Hc
ISBN: 9789164204646
Tack till Piratförlaget för Rec.ex
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar