söndag 3 december 2017

Ruth Ware - I en mörk mörk skog

En oväntad inbjudan dyker upp i den tillbakadragna författaren Noras mejl - det är barndomsvännen Clare som ska gifta sig. En av Clares väninnor håller på och organiserar en möhippa, och vill gärna att Nora kommer trots att det var åratal sedan Nora och Clare hade någon kontakt.
Väl på plats, långt ute i skogen, för en helg med sprit och lekar, gör alla sitt bästa för att bjuda till, men snart uppstår spänningar mellan både nya och gamla bekantskaper. Är alla verkligen där på samma premisser? Varför är Nora bara bjuden på möhippan men inte på bröllopet? Och vem är det egentligen Clare ska gifta sig med?
Kontakten med omvärlden är i det närmaste obefintlig i det isolerade huset. Mobiltäckningen är usel och den fasta telefonen fungerar inte. Inom loppet av ett dygn går möhippan från krystad och märklig till våldsam och katastrofal - och Nora hamnar på sjukhus.
Frågan är bara vad som hänt från det att hon och de andra lämnade huset tills det att hon vaknade upp i en sjukhussäng. Hur har hon fått alla skador? Var är de andra? Och varför sitter det poliser på vakt utanför rummet där hon ligger?
Och framför allt - varför minns hon inte vad det är som har hänt?
Hämtat från Bokus

📙KORTRECENSION📗
Det här scenariot är väl knappast något man önskar sig, skrämmande att vakna upp och inte veta vad som hänt. Jag tycker boken är riktigt spännande, visst lite förutsägbart slut. Men några timmar spännande underhållning.

BETYG 3+
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (207.9 MB)
Språk Svenska
Inläsare Maria Lyckow
Utgivningsdatum 2017-01-19
Förlag Lind & Co Förlag
ISBN 9789174618228

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar