söndag 17 mars 2019

Sofia Von Porat - Vego för alla! : lättlagad grön mat för ett sundare liv

"Det här är den bok jag själv hade önskat fanns till hands när jag började min gröna resa. En bok som innehåller en blandning av inspirerande recept, men som samtidigt hjälper en att komma igång, förstå sig på grunderna och ger en självförtroendet att experimentera och ha skoj i köket. För det är ju det allt handlar om i slutändan: att det ska vara roligt, spännande, givande och enkelt att laga mer grön mat." 

Vego för alla! vill inspirera fler till en grönare vardag - vare sig du är vegetarian, vegan eller allätare. I denna kokbok går Sofia von Porat igenom grunderna till en växtbaserad kost. Här får man vägledning, tips och råd på allt man behöver veta för att känna dig självsäker i det växtbaserade köket. Men större delen av boken består naturligtvis av recept. Bra basrecept på sådant man inte klarar sig utan och många olika recept för dagens alla måltider. Allt som behövs för att göra det enkelt att leva ett balanserat hälsosamt liv som är snällare mot klimatet, djuren och dig själv. Hämtat från Bokus

Hur valde du ut denna bok/ljudbok? Vad är det för slags bok/genre/typ? 

Jag letar efter lite bra recept på vegetarisk mat och även lite bra smoothies.

Hur är själva layouten? Textstorlek? Omslag? Bilder? Uppläsare?


Bra layout och snygga bilder.

Vad gillade du med boken?

Jag har läst Vardagsvego av Sofia men denna bok tyckte jag faktiskt var mycket bättre i alla fall mer recept som tilltalade mig. Inte massa krångliga ingredienser heller.

Skulle du vilja läsa mer av författaren?

Ja, gärna.

Sammanfattning.


En jättebra kokbok för vegorecept, bra och enkla recept som inte är för krångliga att göra. Jag ska definitivt laga något ur boken. Jordnötsglass och tunnbrödsrullar är några recept jag ska testa.

Vad ger du boken för betyg?


BETYG 4
Format E-bok
Filformat PDF med vattenmärke (7.6 MB) 
Om vattenmärkning PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2015-12-18
Förlag Tukan Förlag
ISBN 9789176174838
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon
Jag e-lånade boken på bibblan.

2 kommentarer :