lördag 25 maj 2019

Carl-Johan Forssén Ehrlin - Kaninen som så gärna ville somna : en annorlunda godnattsaga

Trötta föräldrar och barn världen över, detta är boken ni har väntat på! 
Godnattsagan Kaninen som så gärna ville somna är boken som blivit ett bästsäljande fenomen och toppat bästsäljarlistor i flera länder, översatt till 47 språk och lovordas av föräldrar världen över. 

Denna banbrytande internationella bästsäljare kommer med säkerhet att göra nattningsrutinen till en kärleksfull avslutning på dagen. Med hjälp av en innovativ skrivteknik kommer ditt barn att slappna av och få en lugn stund när det är dags att sova. 

Kämpar du med att få ditt barn att somna?
Gå med föräldrar över hela världen som har anammat Kaninen som så gärna ville somna som en naturlig del av nattningsrutinerna.

När Kalle Kanin inte kan somna, tar mamma Kanin med honom att träffa farbror trollkarl som vet precis vad de ska göra för att somna. Ditt barn kommer att följa med Kalle Kanin på hans resa när de träffar olika karaktärer som hjälper dem att vaggas till sömns tillsammans med deras nya vänner.

Beteendevetare Carl-Johan Forssén Ehrlins enkla berättelse använder ett unikt och distinkt språkmönster som kommer att hjälpa ditt barn att slappna av och somna på kvällen eller vid sovstund under dagen.

Ta tillbaka kvällen och underlätta nattningen idag! Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Det finns inte så mycket att säga om boken, det är väldigt bra förklarat i boken. Dels hur man ska gå tillväga när man läser och att man inte ska ge upp.
Illustrationerna är superfina. Detta får nog bli en present till barnbarnet när han blir större. Om det fungerar är det super.

BETYG 4 (Får bli högre när jag provar)

E-bok Filformat EPUB med vattenmärke (3.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk Svenska
Läsålder 3-6 år
Utgivningsdatum 2018-08-16
Förlag Ehrlin Publishing AB
Illustratör/Fotograf Sydney Hanson
ISBN 9789188375278
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon
God natt!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar