tisdag 20 augusti 2019

Katie May - Det lilla simsällskapet vid havet

Vid stranden i Whitstable lyckas endast de mest hängiva simma eftersom havet bara är djupt nog vid högvatten. Så när Deb, i sin slitna bikini och med solglasögonen på, titt som tätt stöter ihop med Maisie, med våtdräkt, simglasögon och simskor, utvecklas en oväntad vänskap baserad på deras kärlek till simningen, och att de båda två är nyskilda.

Oavsett om det är dimma, regn eller strålande solsken simmar de tidig morgon och sen kväll. Snart får de sällskap av fler, var och en med egen kris att hantera: Ann, bossig och kontrollerande med en äldre mamma som kräver vård; Julie med tre barn under fem år; och den femtonåriga Chloe, som också hittar sitt lugn i havet. Den tysta och nervösa Bill anses däremot inledningsvis vara en fluktare, men välkomnas snart i simsällskapet även han.

När medlemmarna i Whitstables allmänna simsällskap får reda på att stranden och den gamla charmiga strandpromenaden ska göras om till ett stort, modernt fritidsområde får deras träffar plötsligt en ny mening. Hämtat från Bokus

📙KORTRECENSION📒

Den var helt okej att lyssna på som en stunds förströelse men det var inget jag fastnade för. Den var absolut inte dålig och Gunilla läser toppenbra, kanske det var ämnet.

BETYG 2
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (209.6 MB)
Språk Svenska
Inläsare Gunilla Leining
Utgivningsdatum 2019-07-23
Förlag Lind & Co Förlag
Översättare Mia Gahne
ISBN 9789178618231
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar