tisdag 13 augusti 2019

Kristina Ohlsson - Henrys hemlighet

Advokaten Martin Benner älskar antikviteter. När hans vän Henry dör, får han ett erbjudande han inte kan motstå: att överta Henrys andel i en antikhandel i New York. Men lyckan blir kortvarig. Martin blir uppsökt av en man som hävdar att Henry inte alls dog av sin sjukdom, utan blev mördad. Samtidigt märker Martin att han är övervakad. Någon smyger kring hans hus på natten och lämnar avtryck i snön.

Snart tvingas Martin in i en febrig jakt på sanningen om Henry. Sökandet leder honom till en kyrka med för mycket makt och en antikhandel med dunkla affärsmetoder. Martin får allt svårare att skilja sanning från lögn och vän från fiende.

Vem var egentligen Henry Schiller? Och vad hände den dagen han dog?

HENRYS HEMLIGHET är en spännande och intrikat kriminalroman om hur spår från det förflutna inte går att gömma. Men också en berättelse om familjelojaliteter och det svåra i att göra dem beständiga.

Boken är en fristående fortsättning på romanerna Lotus blues och Mios blues. Hämtat ur Bokus

📕KORTRECENSION📗

Jag väntade mig att denna skulle komma dimpa ner i brevlådan, men så blev det nu inte av någon anledning📯 . Jag har läst både Lotus och Mios blues och de har varit helt okej böcker, men kommer inte upp i samma nivå som serien om Fredrika Bergman. Denna är lite oanständig, vilket gör det svårt att hänga med. Men förutom det är det en spännande berättelse och uppläsare Magnus Roosman fixar det fint.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (287.5 MB)
Språk Svenska
Serie Martin Benner-deckare (del 3)
Inläsare Magnus Roosmann
Utgivningsdatum 2019-05-30
Förlag Piratförlaget
ISBN 9789164234124
Jag lyssnade på min bok genom Storytel
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar