tisdag 24 november 2020

Mia Ahl - Gubbröran

Del tre i Mia Ahls känna-igen-sig-roliga serie om de tre göteborgs-väninnorna Jenny, Sofia & Jessika. Livet har sin - inte alltid gilla - gång; Jennys man, Magnus, blir alltmer en sexistisk soffpotatis som visar allt mindre intresse för sin fru. Dessutom tycks han dölja något för Jenny, kanske är det en otrohetsaffär?

I kontrast leker livet för Jessika, och hennes juvelerar-chef Claes har till och med friat. Vägen ligger öppen för ett härligt midsommar-bröllop. Men det är ändå något som skaver. Kan det vara det att Jessikas minst sagt krävande mamma till råga på allt vill vara den som bestämmer om bröllopet - in i minsta detalj?

Sofia har i sin tur inga problem på karl-fronten. Men förutom sin egen man känner hon dessutom begär efter salta kex. Därtill är hennes tonårsdotter en källa till ständiga bekymmer. Vilket når sin kulmen när dottern passar på att bjuda in lite kompisar när föräldrarna är bortresta över helgen. Undrar vad pappa Henrik har i sitt fina barskåp ...?

Detta, och mycket mer därtill, avhandlar de tre väninnorna på sin månatliga lunch på restaurang Dorsia. Och när Sofia passar på att föreslå för Jenny att de ska arrangera en möhippa för Jessika, reagerar Jenny med skräckblandad förtjusning. Hon har inte glömt Sofias upptåg med att bjuda Jessika på en strippande jultomte ...Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Här fortsätter serien om de tre väninnorna och i denna bok får vi följa dem alla. Del 3 i serien och även denna är lättläst och charmig och av omslaget så ser vi att det är midsommar. Jag skulle rekommendera att läsa dem iordning för att få ut det mesta av boken.
BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (213.6 MB)
Språk Svenska
Serie Högtiderna (del 3)
Inläsare Janna Eriksson
Utgivningsdatum 2019-06-11
Förlag Word Audio Publishing
ISBN 9789178294558
Min bok lyssnade jag på genom Storytel 💙💚💚

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar