fredag 20 november 2020

Mia Ahl - Skumtomten

I ett grådaskigt, men trots allt juligt Göteborg bor de tre väninnorna Jessika, Jenny och Sofia. Men vänskapen ställs på hårda prov, speciellt när Jessika inser att hennes två bundsförvanter känt till hennes man Roberts otrohetsaffär med den yngre Melanie. Faktum är att Jessika tycks vara den som fick reda på det sist av alla.

Förutom barnen är det nya jobbet, bakom disken i en guldsmedsaffär, en av de få ljusglimtarna i Jessikas liv, och butiksägaren Claes gör allt för att hon ska känna sig uppskattad. Men hennes nyinslagna väg - som kantas av en hopplös exman, en självupptagen Melanie, en bitvis enerverande mamma, för att inte glömma diverse skumtomar och även en skum tomte - kan kanske ändå leda till en positiv nystart. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Så här i juletid vill man läsa något mysigt och juligt, så då låter Skumtomten som något som kan passa. Ja, men visst miljön var lite juligt och så fick de skumtomtar i affären. Man kände verkligen med Jessika, inte riktigt schyssta väninnor. Denna var väldigt underhållande att lyssna på och det gav mig en mysigt stund. Så fick jag blodad tand och vill läsa de andra i serien.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (138.0 MB)
Språk Svenska
Serie Högtiderna (del 1)
Inläsare Janna Eriksson
Utgivningsdatum 2017-12-08
Förlag Word Audio Publishing
ISBN 9789188321169
Min bok lyssnade jag på genom Storytel 💛🧡💛

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar