torsdag 17 december 2020

Jessica Devert och Annika Devert - Nu är det jul igen

Trebarnsmamman Emelie har tröttnat på tillvaron. Sedan pappan till hennes barn flyttat hem till Gambia har hon kämpat för att få vardagen att gå ihop. Budgeten är tajt, jobbet är urtråkigt och trots påtryckningar vågar hon inte skaffa Tinder. Hon är helt enkelt inte redo. Men just som allt känns som mörkast får hon ett oväntat brev - ett brev vars innehåll kommer att ändra hennes liv för all framtid.

Det visar sig att Emelie ärvt ett hus på Sardinön - och när hon åker dit får hon sitt livs chock. Huset är nämligen fyllt till bredden med juldekorationer! Emelie tvekar, men när barnen bestämt sig för att de vill stanna på ön så dröjer det inte länge innan flytten från Växjö är ett faktum. Allt som återstår nu är att lista ut svaren på två viktiga frågor: Vad är egentligen grejen med Andreas, snyggingen som ärvt gäststugan på tomten? Och vad i hela fridens namn ska Emelie göra med alla sina julsaker? Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Vad jag förstår är det två systrar som skriver och att detta är en vuxendebut. Det tog lång tid innan man vande sig vid uppläsaren, som inte var den bästa. Men när man väl gjort det tyckte jag det var en mysig feelgood, som passar i juletid. Så ser jag att det finns en fortsättning. Toppen ju. 

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (213.7 MB)
Språk Svenska
Serie Sardinön (del 1)
Inläsare Helena Lewin
Utgivningsdatum 2020-11-24
Förlag Saga Egmont
ISBN 9788726641356
Min bok lyssnade jag på genom Storytel 💙💜💙

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar