torsdag 3 december 2020

Kristin Emilsson - Jul enligt Julia

Julia Grahn avskyr (sitt namn till trots) julen. Kanske skulle det vara annorlunda om hon hade någon att fira den med. Men det har hon inte och efter förra årets tomteincident längtar hon inte efter en jul hemma hos föräldrarna. Det ser helt enkelt inte bättre ut än att hon kommer att fira julen ensam med Mr Merlot och Monsieur Chardonnay som enda sällskap.

Petter Niklasson brottas med andra problem. Arbetet med doktorsavhandlingen går trögt och ex-frun har låtit meddela att hon tänker fira julen på Gotland och ta deras gemensamma dotter med sig. Till på köpet verkar han (sitt namn till trots) ha gått och blivit impotent. Den senaste nätdejten slutade i total förödmjukelse med betoning på mjuk.

När Julia får erbjudandet om att fly stan över julhelgen till ett vackert gammalt stenhus i Visby i utbyte mot att vara kattvakt nappar hon. Vad hon inte vet är att Petter har fått samma erbjudande och han åker dit för att lappa ihop sitt spruckna äktenskap.

Deras första möte blir en katastrof. Därefter går det utför. Och sedan blåser det upp till storm... Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Detta är en välskriven feelgood som verkligen handlar om julen, det gillade jag. Så är den riktigt rolig också, skrattade gott på flera ställen. Den är mycket bra uppläst av Anja Lundqvist. Så vill ni ha en mysig stund som får er att längta efter julen. Läs.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (231.5 MB)
Språk Svenska
Inläsare Anja Lundqvist
Utgivningsdatum 2020-11-23
Upplaga 2
Förlag Printz Publishing
ISBN 9789177713531
Min bok lyssnade jag på genom Storytel.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar