måndag 7 december 2020

Sara Molin - En oönskad julklapp

En oönskad julklapp är en julroman fylld av humor, värme, komplicerade famljerelationer och kärlek i en stressig sjukhusmiljö.

Diana Jonsson vill inte lämna Tanzania för att tillbringa november och december i ett mörkt Sverige. Hon vill inte återuppleva känslan av att inte passa in, och hon vill definitivt inte fira en svensk jul med alla förväntningar det innebär. Men hon förmår inte säga nej när mamma för tredje året i rad ber henne att tillbringa julen hemma i Sollentuna, och vikariatet på akutmottagningen ger en chans att tjäna ihop lite välbehövliga pengar. Två månader, det ska hon väl ändå klara av? Hon ska bara få julen överstökad, i januari väntar ett nytt jobb i Kenya.

Men i Sverige blir ingenting som hon tänkt sig. Arbetskamraterna Gunnel, Blaze och Erik nästlar sig snabbt in i hennes hjärta, och när det framkommer att Dianas förmodat avlidne pappa inte bara lever, utan dessutom har en ny familj, kan hon inte låta bli att söka upp sin halvsyster. Bara för att se hur hon ser ut.

Allt hon önskade sig var en okomplicerad, enkel jul med sin mamma men ibland får man något som man inte bett om.

Sara Molin debuterade 2019 med den charmiga och humoristiska feelgoodromanen Som en öppen bok. En oönskad julklapp är hennes andra, helt fristående roman. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Första boken jag läser av denna författare. Det är en välskriven bok och en trevlig berättelse, kanske inte så mycket feelgood som jag väntade mig. Men jag blev helt klart nyfiken på Sara Molin och vill läsa mer av författaren och framförallt boken är fristående. Ibland blir det bara för mycket av alla serie.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (241.3 MB)
Språk Svenska
Inläsare Viktoria Flodström
Utgivningsdatum 2020-10-12
Upplaga 1
Förlag Norstedts
ISBN 9789113109367
Min bok lyssnade jag på genom Storytel 🧡❤🧡

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar