torsdag 9 december 2021

Joanna Boluri - Allt jag önska till jul

Ny romantisk julkomedi av författaren till succéromanen Jag kommer hem till jul!

När Nick blir av med sitt jobb på den prestigefyllda advokatbyrån och samtidigt dumpas av sin flickvän tvingas han motvilligt att ta ett jobb som jultomte i ett köpcentrum. Samtidigt som hans vänner gifter sig eller befordras, tillbringar Nick sina dagar med att terroriseras av vresiga tomtenissar och bortskämda ungar.
Tills han träffar fyraåriga Alfie. Allt Alfie önskar sig till jul är att hans mamma, Sarah, ska bli glad igen. Rörd av pojkens osjälviska önskan ordnar Nick en dejt mellan Sarah och hans bästa vän, Matt. Nick ställer upp som barnvakt till Alfie för att de ska kunna få tid ifred, och upptäcker snart att han trivs i den charmiga fyraåringens sällskap. Men allteftersom Sarah och Alfie blir en större del av deras liv, inser Nick till sin förskräckelse att Sarahs och Matts lycka innebär hans egen olycka.

Allt jag önskar mig till jul är en rolig, varm och rörande julroman för fans av Beth O'Leary och Marian Keyes. Det är Joanna Bolouris andra julroman efter den charmiga romantiska komedin Jag kommer hem till jul. Hämtat från Storytel

📕KORTRECENSION📗

Man vet nästan precis vad som ska hända men ändå läser man vidare. Det är juligt, det är kärlek och det är precis vad man behöver läsa nu i juletid. Ska definitivt läsa mer av författaren.

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (259.1 MB)
Språk Svenska
Inläsare Sofia Berntsson
Utgivningsdatum 2021-12-01
Upplaga 1
Förlag Printz Publishing
Översättare Cecilia Falk
ISBN 9789177714651
Min bok lyssnade jag på genom Storytel 💛💚💛

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar