måndag 13 december 2021

Maria Isabel Sánchez Vegara - Min första inspiratörer

Låt de allra yngsta möta det nyaste tillskottet i Små människor, stora drömmar-serien. I denna bok för barn mellan 0 3 år möter vi ikoniska ledargestalter som gjort stora avtryck på sin samtid såväl som i generationer efter.

Träffa inspiratörerna Martin Luther King Jr., Malala Yousafzai, Harriet Tubman, Corazon Aquino, Rosa Parks, Mahatma Gandhi, Ruth Bader Ginsburg och Greta Thunberg.

MINA FÖRSTA INSPIRATÖRER är den helt nya boken i den älskade serien som lyfter historiska och samtida personer som varit betydelsefulla för vårt samhälle.

Låt alla små drömmare introduceras till världens främsta ledargestalter som inspirerat och influerat människor med sina tal, sitt ledarskap och engagemang. Med ett enkelt tilltal och underbara, unika illustrationer som porträtterar mod, djärvhet och snällhet är den här boken perfekt att läsa högt. Hämtat från Bookmark förlag

 📕KORTRECENSION📗

Boken är superfin med trevliga tilltalande bilder men vet barn i den åldern vad en Inspiratör är. En del av dessa lever inte ens idag däremot tror jag det kanske vet vem Greta Thunberg är för hon lever och verkar idag. Inte ens jag visste vem Harriet Tubman var? Men man kan säkert använda den på något vis i samlingar på förskolan.

BETYG 3
Format Kartonnage (Board book)
Språk Svenska
Serie Små människor, stora drömmar
Läsålder 0-3 år
Antal sidor 22
Utgivningsdatum 2021-11-08
Förlag Bookmark Förlag
Översättare Elsie Formgren, Sten Sundström
Originaltitel Little People, Big Dreams: My First Leaders
Dimensioner 185 x 185 x 18 mm
Vikt 370 g
SAB uLz
ISBN 9789189393028
Tack till Bookmark förlag för rec.ex 💛🧡🧡

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar