måndag 4 mars 2024

Anna Winther - Kärlek på ön

Sandra lever ensam i sin ex-pojkväns mammas lägenhet mitt i centrala Stockholm. På reklambyrån hunsas hon av sin lynniga chef och byråns krångligaste kund. När en akut vattenläcka tvingar henne att bosätta sig i sin mormors skruttiga gäststuga känns livet hopplöst. Men kanske är några veckor på en ö i skärgården med glesa färjeförbindelser och opålitligt bredband precis vad hon behöver.

Markus har precis tagit sig igenom alla praktiska bestyr efter sin mammas för tidiga bortgång. Hemligheten om vem hans pappa är följde modern i graven. Ensam planerar han att börja om sitt liv i Norrland nära sin närmsta vän med familj. Men innan flytten tar han ett sista uppdrag som snickare på en ö i skärgården, något som visar sig få en större mening än han trott. Kärlek på ön är en varm och berörande berättelse om hur en krånglig väg, kantad av tvivel och missförstånd, ändå kan leda fram till innerlig kärlek, bara man vågar och vill. Hämtad från Storytel

📕KORTRECENSION📗

En mysig feelgood om relationer och ganska mycket kärlek. Lättläst med bra driv och en väldigt godkänd debut. EvaMaria Oria läser upp boken väldigt bra. Helt klart läsvärd.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (205.6 MB)
Språk Svenska
Serie Livet på ön (del 1)
Inläsare EvaMaria Oria
Utgivningsdatum 2024-01-26
Förlag Seraf förlag
ISBN 9789189817425
Min bok är en ljudbok från Storytel💚💙💚 

2 kommentarer :

  1. hej Mia! Har du glömt Boktrisset? det har inte jag.
    http://mrscalloway.blogspot.com/2024/03/boktriss-v-10-2024-bokstaven-j.html

    SvaraRadera