fredag 8 mars 2024

Jessica Eriksson och Stefan Holm - Romantiska äventyr i Värmland, del 1: Chateau vid vägens slut

Romantik, konst och ett värmländskt château. 
Konstnärsdottern Ellinor Carpentier har bott i Paris i hela sitt liv, men när hennes svenska mamma går bort bestämmer hon sig för att börja om i Sverige. Hon plockar upp sina penslar för att måla sig ur sorgen och i Stockholm lär hon känna en rolig och brokig skara konstnärer. Hon får oväntat veta att hon är ensam arvinge till ett hus i Värmland. Men att bo på landet lockar inte, så hon anlitar den karismatiske mäklaren Andres Williamsson för att sälja huset. 

Men så snart Ellinor får se den förfallna egendomen faller hon handlöst, huset är ju ett chateau! Det måste renoveras så att hon kan starta ett konstnärskollektiv och bo där med alla sina vänner. Till sin hjälp tar hon den lite blyge men hängivne snickaren Felix Gustavsson. 

Samtidigt som huset återfår sin forna glans spirar förälskelsen mellan Andres och Ellinor, men oväntad konkurrens om Ellinors hjärta komplicerar allt Hämtat från Storytel

📕KORTRECENSION📗

Omslaget är väldigt fint, men påminner mer om en 1800-tals berättelse än nutid.
Det är en ganska klassik kärleksroman, men visst är den läsvärd och visst måste man läsa till slut i alla fall.(även om man vet slutet) Fina miljöer, trevligt skriven och bra uppläsare. Jag vill gärna läsa del 2 som kommer i maj.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (226.8 MB)
Språk Svenska
Serie Romantiska äventyr i Värmland (del 1)
Inläsare Mimmi Kandler
Utgivningsdatum 2024-02-08
Förlag HarperCollins Nordic
ISBN 9789177191988
Min bok är en ljudbok från Storytel 💚💙💚

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar