måndag 27 maj 2024

Jenny Fagerlund - En hemlighet för mycket

Första delen i nya serien Gärdetböckerna
När Annas sambo, Fred, dör inser hon att deras liv tillsammans var baserat på en lögn. Den stora våningen på Strandvägen är belånad till max, likaså bilarna och alla fastigheter utomlands. Dessutom har Fred tagit Annas besparingar och hon står både barskrapad och utan hem. 

Efter att ha rasat ner på botten får Anna veta att det finns en lokal hon kan bo i. Den är sliten och den tidigare hyresgästen, ett hunddagis, har lämnat den i all hast men Anna har inget val utan försöker anpassa sig efter den nya situationen. 

Hon lär känna flera av grannarna och börjar ta hand om tre hundar som får hennes dagar att bli mindre ensamma. Men trots att Anna försöker starta om på nytt är det omöjligt när flera saker inträffar som gör att hon en gång för alla måste ta itu med sitt förflutna och det liv hon levt med Fred. Snart inser hon också att Fred inte var den enda med hemligheter ... 

Är det så att det faktiskt finns en hemlighet för mycket? 

Feelgood-drottningen Jenny Fagerlund har skrivit åtta böcker inom genren feelgood. Böckerna har sålts till flertalet länder och nominerats till flera priser, bland annat Årets Ljudbok i Storytel Awards samt Årets Feelgood på Feelgoodfestivalen. Jenny Fagerlund är bosatt på Gärdet med sin man, fyra barn och dvärgpudel. Hämtat från Storytel

📕KORTRECENSION📗

När man väljer en bok med Jenny Fagerlund då vet man vad man får, underhållning på hög nivå. Jag tycker väldigt synd om Anna som får så himla jobbigt när hennes man dör. Hon kämpar för att klara ekonomin, går ut med tre hundar. Men ändå blir det mer hinder på vägen. En väldigt underhållande bok med både lite spänning och kärlek, mycket läsvärd.

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (207.8 MB)
Språk
Svenska
Serie Gärdetböckerna (del 1)
Inläsare Gunilla Leining
Utgivningsdatum 2024-05-16
Förlag Bookmark Förlag
ISBN 9789189820180
Min bok är en ljudbok från Storytel 💚💙💚

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar