torsdag 23 oktober 2014

Kristina Ohlsson - Lotus blues

Dagen då allt går åt helvete regnar det. En desperat man kommer till advokat Martin Benners kontor och berättar att hans syster behöver hjälp. Det är bara det att systern är död.
Innan hon tog sitt liv erkände hon fem mord. I tidningarna kallades hon seriemördare och gavs namnet Sara Texas. Nu vill brodern ge henne upprättelse – och samtidigt hitta hennes försvunne son Mio.
Martin Benner har det mesta. Karriär, kvinnor, ett litet barn. Men han har också svagheter. Framför allt är han svag för utmaningar. Och han gör en fasansfull felbedömning i jakten på sanningen. Snabbt förvandlas han från advokat till bricka i ett spel med så höga insatser att han till sist står inför den mest mardrömslika av situationer.
Lotus blues är en hårdkokt thriller och den första delen i en serie om två. Mios blues utkommer våren 2015. Hämtat från Piratförlaget

Denna börjar i lite lugnt tempo, men ganska snart accelererar det och Martin och "hans" flickvän Lucy blir indragna och utsatta av någon som inte vill att sanningen ska komma fram. Boken välskriven och spännande. Den skiljer sig väl kanske inte så mycket från andra deckare, inget som sticker ut direkt. Men underhållning är det från sida 1 till 434 och självklart vill jag läsa del 2 som ska heta Mios blues. BETYG 3+

Tack Piratförlaget för Rec.ex 

Format:Inbunden
Utgiven:2014-10-15
ISBN:978-91-642-0437-0
Sidor:430

4 kommentarer :

  1. Den här vill jag så gärna läsa.

    SvaraRadera
  2. Den här har jag blivit lite små nyfiken på men försöker avsluta serier inte påbörja fler :P

    SvaraRadera