söndag 28 mars 2010

Hanna Hellquist - Karlstads Zoologiska


"Vi var alltid ute på landet om somrarna. Vi åkte inte på någon semester, vi åkte ut till landet och där var vi. Alla tre, jag och mamma och pappa, trots att mina föräldrar var skilda sedan flera år tillbaka. Vi sov i samma säng i sommarstugan. Pappa längst ut, jag i mitten och mamma längst in mot stenväggen.
Där på landet fanns hundarna. Och katterna. Och papegojorna och getterna och ormarna och sköldpaddorna. Och rävvalpen som pappa sköt. Ormarna som mamma smugglade i behån genom tullen i Helsingör. Undulaterna som jag stampade ihjäl, kattungarna som pappa lade på komposten. Råttorna som tinades i mikron.
Där fanns allt.
Numera har pappa en hund och en etta i Vålberg. Mamma har en allergisk pojkvän. Jag har en katt, en mamma, en pappa och mammas allergiske pojkvän."
Kopierat ur Bokus

Denna bok lånade jag av en vänninna som tyckte den var charmig och lättläst, hon hade läst den på en kväll.Nej för mig tog det flera kvällar och jag tyckte den var väldigt ojämn.Vissa kapitel var jättebra och andra inte.Det var en fruktansvärd upprepning av en massa djur, ibland ingen story alls.Inte min typ av bok i alla fall men jag läste ut den.BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar