tisdag 17 juli 2012

Katerina Janouch - Systerskap - Ljudbok

Familjen Lunds hus på Lindängstorget är till salu. Efter Johns otrohet har Cecilia och John separerat och plötsligt är Cecilia varannan vecka-mamma. Hon saknar familjelivet och kastar sig in i arbetet som barnmorska och låter sig uppslukas av dramatiken på förlossningen. Samtidigt bär hon på en ilska och tycker att singellivet är ovant och svårt. Kanske kan mötena med John hos terapeuten hjälpa henne att få ordning på tillvaron? Ett telefonsamtal visar sig avgörande på flera sätt. Plötsligt förstår Cecilia var hennes känslor finns. Med ens är hon redo att slåss för det som är viktigt.

Samtidigt som Cecilias familj håller på att söndras hamnar hon mitt i en annan kris. Det börjar med en rad brutala övergrepp i city. Därefter försvinner Cecilias systerdotter plötsligt oförklarligt, rykten och skvaller sprids på nätet och begreppet systerskap får en ny innebörd vad händer när offret själv blir förövare? Och kan hämnd verkligen vara den rätta vägen till jämlikhet? Kopierat ur Bokus
Detta är fortsättningen på Bedragen och fler böcker finns i serien, Modershjärta kom ut i dagarna. Katarina skriver om ganska vardagliga händelser, men det som gör att man tycker om böckerna är att man känner igen sig. Ja inte i allt men om känslor och sådant som Katarina beskriver väldigt bra.Tyvärr finns inte Hittebarnet och Tigerkvinnan inlästa som ljudbok. Däremot kommer sista boken i serien på Storytel 27/7.Det får väl bli e-bok då. BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar