tisdag 27 november 2012

Det ena avlöser det andra

Denna hösten har den ena weekendresan avlöst den andra, vilket har varit enormt roligt. Men det har gjort ett stort hål i min plånbok och det märks också på att tiden inte riktigt vill räcka till..(Julpynta när då??)
Denna helg har jag så varit på Asia Spa i Varberg, precis innan vi skulle åka kände jag nej, jag vill hellre sova,,,men klart jag inte gjorde.
Vi åkte strax efter klockan tre så vi var framme ca halv fem, checkade in och samlades och tog lite ost och vin tillsammans innan det var dags för SPA.
Jag kände dock att jag hellre gick till gymmet och jösses vilket gym..Crosstrainern hade en liten inbyggd data så du kunde "facebooka" eller se på tv samtidigt som du körde..Det blev en timme innan jag duschade och bytte om för kvällens middag.
 Först fick vi gå ner i baren där det serverades champagne och ostron, men jag tackade nej till Ostron,det såg helt klart suspekt ut. Så kom vi till förrätten jag tog laxen och de andra tog svampsoppa,,,GIVETVIS valde jag fel..Laxen var absolut inget märkvärdig med något surdegsbröd med philadelphiaost ovanpå.
Huvudrätten bestod av sejfile med något mos till och fullt av ärtskott, den var sådär.
Efterrätten bestod av Creme Caramel med någon äpplesorbet ovanpå som serverades i en burk. Den var faktiskt ganska god.
Till måltiden dracks det vin och vi pratade om allt mellan himmel och jord..Det var riktigt trevligt.
Så efter en god natts sömn bestämde jag och en kollega att vi går och gymmar först, vilket vi gjorde. 30 minuter på crosstrainern och en dusch så var man redo för hotellfrukost.
Jag brukar synda grovt när det gäller hotellfrukost, bacon, prinskorv, pannkakor och grädde. Så avslutar jag med kaffe och frallor med ost och marmelad..Himla tur jag gymmade först...
Här bytte vi om,(någon med kikare kunde ha mycket kul).
En stor bassäng var gjord med olika slags massagestrålar för rygg och fötter, någon masserade hela kroppen. En special stråle masserade magen, vilket innebar ett stort blås mot magen.(Kände man på magen då var man dösmal)
En bassäng var jättevarm och skön och där skulle man visst vara tyst, vilket jag inte uppmärksammade så jag babblade på lite tills en kollega viskade i mitt öra..
Jag kan verkligen rekommendera detta stället, fast jag skulle vilja ha mer tid, ljusterapi-rummet och avslappningsgungorna hann vi inte med.
För halv två skulle vi äta Spalunch innan det var dags för hemfärd.
Den bestod utav Röding och palsternacksmos och syrade grönsaker och ärtskott igen..Men mycket gott var det, det blev mycket fisk i helgen så NU måste jag blivit smart..
Ha det gott

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar