fredag 28 mars 2014

Bokbloggsjerka 28 – 31 mars Bokbloggsjerka 28 – 31 mars

                                                          
Fredag och denna dag slutar jag redan klockan 12, då bär det iväg det soptippen. Efter det blir det bilstädning både inuti och utanpå, besiktning imorgon.
Men nu till Bokbloggsjerka hos Annika

Frågan denna vecka :

Är det här något som du skulle kunna tänka dig att göra? Vad skulle det i så fall bli, och inte minst, var på kroppen skulle du placera konstverket?
Ja gärna en liten tatuering, vattumannens tecken i ryggslutet vore fint, eller Lille Skutt på armen. Mina båda döttrar har sin fars födelsedatum med romerska bokstäver som ett minne.Minsta dottern har tatuerat in Elvis på armen, hon fullkomligt älskar hans musik och hennes största dröm är att åka till Graceland.
TYVÄRR skulle jag aldrig våga tatuera mig, har blod och sprutfobi. Det är lite bättre nu men jag har gått i terapi. Men nu börjar man ändå bli för gammal.
Ha en trevlig fredag.

14 kommentarer :

 1. Jag gillar inte heller nålar :)

  SvaraRadera
 2. Ja, med en sådan fobi så är en tatuering nog inte att tänka på!

  SvaraRadera
 3. Usch ja, jag tänkte inte ens på att det gör ont, blöder och är sårigt i början... Ännu en anledning till nej :)

  SvaraRadera
 4. Svimmar du också när nån försöker ta blodprov? Det gör jag, eller gjorde, jag har lärt mig att klara av det med åren.

  SvaraRadera
 5. Tatuering som minne är fint. Min dotter har en väninna som har några streckgubbar tatuerade på underarmens insida. De ritades av hennes far strax innan han tog sitt liv.

  SvaraRadera
 6. Stjärntecken har jag också varit inne på. Är fisk och det är kanske inte det snyggaste märket, å andra sidan hyfsat lätt att göra egen tolkning om jag skulle komma på något :)

  SvaraRadera
 7. Jag har också svårt för nålar men har ändå tre och ska göra en till :)

  SvaraRadera
 8. Med såna fobier förstår jag om man inte tatuerar sig ;)

  SvaraRadera
 9. Nålar undviker jag också gärna. Tittar alltid bort när jag måste ta en spruta av något slag. Dessutom tror jag det gör ont att tatuera sig och ont undviker jag gärna.

  SvaraRadera
 10. Blod är ingen favorit här heller, men jag hoppas att jag kan stå ut med det :)

  SvaraRadera
 11. För gammal för tokigheter blir man väl aldrig!

  SvaraRadera
 12. Äntligen en jerka som jag kan fixa, jag har fem tatueringar och planer på flera! De flesta är litterära så till vida att det är många motiv från serier... Men ingen text!

  SvaraRadera
 13. Jag är också Vattuman, och det skulle ju vara kul att ha någonstans.

  SvaraRadera
 14. Jag har också nålfobi... Inte att ge men att ta. Blod har jag inga problem med. :) Skulle ändå inte tatuera mig om jag så hade älskat nålar...

  SvaraRadera