fredag 26 december 2014

S J Bolton - Livrädd

En våg av självmord sköljer över Cambridges universitet. Varje gång är det en kvinnlig student. Och varje självmord är begått under mer chockerande omständigheter än det föregående. Polisen vet att det inte kan vara en rad sammanträffanden. Men de kan inte bevisa det.Enda sättet att utreda fallen är att placera någon under täckmantel. En ung polis, en kvinna lika utsatt som de andra. Lika oförberedd på den mardröm hon möter. Lacey Flint har all anledning att vara försiktig.

S.J. BOLTONS nya kriminalroman Livrädd är en mörk och fängslande uppföljare till den hyllade Nu ser du mig och den andra boken om den unga kriminalpolisen Lacey Flint. S. J. BOLTON, född i Lancashire i England, har snabbt blivit en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. Hon har nominerats till en rad priser, bland annat CWA Gold Dagger, ITW Thriller Award och Mary Higgins Clark Award. Livrädd är uppföljaren till den hyllade Nu ser du mig och den andra boken om den unga kriminalpolisen Lacey Flint. Hämtat från Bokus

Eftersom jag så snällt fick del 4 av Modernista och bara läst del 1 kände jag att jag ville raska på med läsandet. Därför valde jag att lyssna på denna och det var inte alls fel. Boken hade en enormt bra handling, Lacey Flint fick gå under cover för att försöka lösa morden och allt det förde med sig.
Den var riktigt spännande och 12 timmar gick väldigt fort, nu ser jag framemot nästa bok i serien.
BETYG 4+
Mp3-bok (nedladdningsbar ljudbok)
Filformat: Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (263.0 MB)
Språk: Svenska
Inläsare: Karin Lithman
Utg.datum: 2013-03-15
Förlag: HörOpp!
ISBN: 9789175230740

1 kommentar :

  1. S.J. Bolton kan verkligen det där med att skriva böcker som med gripande handling :)

    SvaraRadera