onsdag 13 januari 2016

Sista uppdateringen Julläsning 15-16

Idag är det tjugondedag knut då dansar vi julen ut. Så även med julläsning 15-16 och vill ni dansa lite får ni gärna göra det.
Det ni måste göra är att;
*summera sin läsning för perioden 19/12 2015 - 12/1 2016 (observera dagens läsning räknas inte)
*lista vilka böcker ni läst 
*summera antalet sidor
*mest antal sidor vinner MEN det kan delas ut tröstpris till den/de som listar en bok jag blir intresserad av, så därför kan det vara klokt i att berätta lite om böckerna man läst.
*jumbopris delas ut men det tar jag nog själv för min läsning har inte varit på topp, vi får väl se om någon läst mindre än mig.
*i inlägget bör ni ange er mejladress så jag kan nå er, för en pocket och något annat,,hemligt står på spel. Man kan även hinta om man t.ex är svag för något godis eller något annat man gillar.

6 kommentarer :

 1. Oops! Jag hade redan skrivit och lagt upp min summering innan ditt inlägg kom, men i stora drag finns det du vill veta med. Men jag kan ju tillägga här att den bok jag tyckte var bäst av de sju jag läste var Alma Whittakers betydelsefulla upptäckter. Tack för en trevlig tävling! Tror inte jag har läst mest, men min e-post är johannasdeckarhorna@gmail.com så har du den i alla fall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh vad spännande, ska läsa ditt inlägg.

   Radera
 2. e-mailen är
  cblomster69@gmail.com

  Detta var kul. Jag vet faktiskt inte vilken bok jag tyckte bäst om, faktiskt många av de engelska noveller eller korthistorierna gillade jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Noveller är jag inte förtjust i, vet ej varför

   Radera
 3. Har uppdaterat nu! :) Men glömde skriva mejlen i inlägget så skriver den här istället: juliachristensson@live.se =)

  SvaraRadera