torsdag 12 augusti 2021

Hett i hyllan #123

Torsdag och dags för Hett i hyllan som Bokföring enligt Monika håller i.
Det otänkbara inträffar: Ett topphemligt amerikanskt militärexperiment går fel och ett livsfarligt virus sprider sig ohämmat. Katastrofen är ett faktum och snart har världen för alltid förändrats. Allt som återstår för de chockade överlevarna är en kamp för tillvaron som präglas av rädsla för mörkret, för döden och för ett öde värre än så.

I detta undantagstillstånd söker två personer efter en säker plats där de kan gömma sig. Det är FBI-agenten Brad Wolgast och den föräldralösa sexåringen Amy Harper Bellafonte, som lyckades rymma från militärbasen strax innan det fruktansvärda hände. Wolgast är fast besluten att skydda Amy. Men för Amy är detta bara början på en mycket längre resa, en resa över tid och rymt, mot tiden och platsen där hon måste avsluta det som aldrig borde ha påbörjats.
Den finns också som serie och vad jag har hört ska det bli en fjärde bok.
Jag gillar egentligen inte denna typ av bok men låter intressant.

4 kommentarer :

  1. Den har jag läst! Hela trilogin faktiskt. Första boken, alltså Flickan från ingenstans, tyckte jag verkligen om. Trots att inte jag heller brukar gilla den typen av böcker. TV-serien är också väldigt bra, men är egentligen inte speciellt lik boken.

    SvaraRadera
  2. Det låter som om det kan vara spännande.

    SvaraRadera
  3. Jag minns att jag gillade den men orkade aldrig läsa vidare i serien tyvärr.

    SvaraRadera