tisdag 3 augusti 2021

Kristan Higgins - Hem till Scupper Island

Man kan helt klart säga att Nora Stuarts liv förändras den dagen hon blir påkörd av en saneringsbil. Ena stunden är hon en framgångsrik läkare på ett av Bostons bästa sjukhus och i nästa sekund vaknar hon själv upp på en brits bara för att höra hur hennes pojkvän stöter på den snygga sjuksköterskan.

Skadad på fler än ett sätt beger sig Nora tillbaka till Scupper Island den lilla ön vid M aines kust där hon växte upp men dit hon inte återvänt på femton år. Dags att möta allt det där hon försökt förtränga: en ytterst speciell mamma (som precis har börjat tjäna pengar på kramterapi ), en syster som sitter i fängelse och dessutom alla minnen från det där sista året på high school. Det finns flera människor som inte vill ha tillbaka Nora till Scupper Island, men även sådana som kommer förändra hennes liv till det bättre. Hämtat från Bokus

 📕KORTRECENSION📗

Oj, vad jag gillade denna bok/ljudbok, den har så himla mycket. En väldigt välskriven och genomtänkt handling, den innehöll både spänning, kärlek och relationsproblematik. Nora tyckte jag om direkt och även den hon senare träffade. Läs eller lyssna på denna, det blir en trevlig stund.

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (348.2 MB)
Språk Svenska
Inläsare Anja Lundqvist
Utgivningsdatum 2019-04-02
Upplaga1
Förlag Printz P ublishing
ISBN 9789177711407
Min bok lyssnade jag på genom Storytel 🧡💛🧡

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar