onsdag 9 april 2014

Sofie Sarenbrant - Visning pågår

Morgonen efter familjen Göranssons husvisning i Bromma hittar sexåriga dottern Astrid sin pappa brutalt mördad i gästrummet. Inget tyder på inbrott och mordvapnet är en av familjens egna köksknivar. Har någon dröjt sig kvar efter visningen? Det enda som talar för det är att Astrid påstår att en främling har klappat henne på kinden under natten. 

Kriminalinspektör Emma Sköld utreder fallet. Hon misstänker att mannens hustru kan ligga bakom dådet, och hemligheter som avslöjas stärker teorin. Men när fler mord sker i samband med husvisningar ställs allt på ända. Vad är det egentligen som pågår i det på ytan idylliska bostadsområdet? Och vad är kopplingen mellan offren?

Visning pågår är den tredje fristående deckaren om kriminalinspektör Emma
Sköld. Hämtat från Damm förlagFantasin är det inget fel på när Sofie väljer plats för sin deckare, förra gången var vi i löparspåret och nu är vi på husvisning. Man kan spekulera i vad det ska blir nästa gång, Sveriges riksdag kanske eller NK:s provhytt.
Lättläst, spännande och personerna det handlar om finns i Emmas närhet, på ett eller annat sätt. Den har inte samma tempo som förra boken och jag listade ganska tidigt ut vem som var mördaren. Svårt att skriva mer utan att avslöja för mycket av handlingen, så mitt råd är: LÄS DEN.Toppendeckare igen av Sofie som får extra plus för sin fantasi. BETYG 4+
ISBN
9789175371023

Format
Övrigt

Förlag
Utgivningsdatum
2014-03
Genre
Deckare, Thrillers, Spänning (Svenska berättare)
     

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar