söndag 8 juni 2014

Åsa Swanberg - Succémetoden 5:2 : enkla, snabba recept för fastedagar

"En aktuell och innehållsrik kokbok... Mycket näringsriktiga recept." Bibliotekstjänst, Eeva-Stiina Sundén 5:2-metoden! Här lite snyggare och enklare! Av författaren till Saltå kvarn-böckerna!
Dieten 5:2 gör succé i Sverige! Du äter vad gott du vill, bara mindre två dagar i veckan. Författarna gör den "enkla" 5:2-metoden än enklare!

Boken innehåller cirka 90 recept på frukost, mellanmål, lunch och middag under halvfastedagarna. De är indelade i kalorispann och du kombinerar recepten fritt och efter hur just du vill äta (någon äter allt på en gång, andra lite i omgångar). 

Mellanmålen är för dig som kanske vill mjukstarta och testa dieten. Det finns även enstaka recept på uppemot 550 kcal/person för den som bara vill äta ett mål per dag. Alla recept är snabba och enkla att laga men samtidigt inspirerande och läckra, t ex "Morot-och kokoss moothie" och "Kräftwrap". En del är storkok som man kan frysa in till kommande fastedagar då man sällan har lust att stå vid spisen. 
Maten är snyggt och stilsäkert fotad uppifrån. En 5:2-kokbok som inspirerar!
Hämtat från Bokus

Jag lånade denna bok från biblioteket som e-lån, därför jag just nu läser in mig på 5:2. Men en sak är säker, skulle den komma på rea då köper jag den.
Många bra och smidiga recept som man säkert kan använda även om man inte kör 5:2. BETYG 4
E-bok (nedladdningsbar)
Filformat: PDF med vattenmärke (18.2 MB)
Språk: Svenska
Utg.datum: 2014-05-20
Förlag: Ordalaget Bokförlag

ISBN: 9789174690941

2 kommentarer :

  1. Jahaja. Är du igång nu? Hör gärna lite om dina egna erfarenheter sedan, om du tycker att du mår bra av metoden!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man gör sina försök, måste bara gå ner i vikt.

      Radera