lördag 15 december 2012

Bokklubben Ex Libris

Igår var vi hos Yvonne och det bjöds på god gryta med bandpasta och sallad. Till kaffet fick vi en god sockerkaka med grädde, sockerkakan innehöll coktailbär så den var supersaftig.Diskussionerna kretsade om allt möjligt, om man säger så här; Det är inte lätt att komma till tals.Men kul har vi.
Så till bokpratet;
Jag pratade om boken Våga stå upp och Arnaldur Indriadssons deckare Änglarösten som jag gillar mycket.
Eivor hade innan läst Zlatans bok, vilken hon sträckläste. Hon tyckte Patrik Sjöbergs bok var lika bra, så jag får väl läsa den sedan. Hennes julbibel hade hon med sig också, jag tittade lite i den,,njaa tror jag bara vill ha recept och inte så mycket om blommor och sådant. Så visade hon boken av Ingrid Betancourt hon köpt på bokmässan med inte börjat läsa i än.
Yvonne hade läst Anna Janssons bok och det blev diskussioner kring om man kan börja läsa bok nummer 12 i en serie eller inte. Jag menade att man ska börja från början så man får hela bakgrundshistorien, men någon menade att bakgrundshistorien är en bisak. Hon hade även läst Hjärnpiller men den var hon inte förtjust i, men den lär vi höra mer utav för Vivi lånade den.
Vivi hade läst Femtio nyanser av honom och tyckte det var den absolut sämsta bok hon läst. Ja inte blev man så sugen att läsa den.
De övriga två hade inte läst något men kanske till nästa träff som blir 8 februari.
Eivor som vi ska vara hos då ska tänka ut någon bok alla ska läsa till dess.
Hoppas det blir en riktigt bra bok

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar