tisdag 25 december 2012

Julklappar från öväntade håll

 
Av Fru Booked fick vi denna bok att ladda ner
Handlingen är följande enligt Bokus;
När Henrik och Lotte kysser varandra farväl tror de att de snart ska återses under São Paolos sol. I Brasilien finns hoppet om ett tillfrisknande för Lotte, vars graviditet inneburit oväntade komplikationer. Hon ska bara packa färdigt huset tillsammans med dottern Molly, medan Henrik ska stanna till i London för ett möte. Dagarna fram till återföreningen borde vara en transportsträcka för dem båda. Men så börjar det moderna livets tunna is spricka under deras fötter, och plötsligt befinner de sig i fritt fall ? tusentals mil från varandra.

Det som inte växer är döende är en existentiell thriller. En andlöst spännande berättelse om kaos, utsatthet och om vårt förhållande till naturen.

Jag tycker den verkar spännande och så är omslagsbilden lite läskig, tror jag hoppar över den jag skulle läst och börjar på denna.

Av En bokcirkel för alla fick vi denna bok att ladda ner;
Handlingen är följande enligt Bokus;
Mariefred en skimrande pärla vid Mälaren. Älskad av många, men inte av alla. Mitt i idyllen pågår ett spel i det fördolda, en skuggas spel. Den ökände yrkesförbrytaren Marcin Szalas rymmer under våldsamma omständigheter från Bondhagens anstalt. Det är början på den våg av våld som skall skaka Sörmland under några sommarmånader. Journalisten Fredrik Gransjö och kollegorna på Strengnäs Dagblad har fullt upp med förberedelser inför Strängnäs Jazzfestival. Men snart inser Fredrik och hans lovande sommarvikarie Emilia att prioriteringarna måste göras om. Tillsammans börjar de leta efter ett mönster i skeendet. Gradvis skingras skuggorna och en oväntad gestalt träder fram. Skuggans spel är uppföljaren till Lars Rambes kritiker- och försäljningssuccé Spåren på bryggan.
Oj en riktigt spännande bok verkar det, men Storytel har den också så vi får se vad jag väljer.
Tack för det och så önskar jag en God fortsättning och Sköt om Er.
 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar