måndag 3 december 2012

Karin Adelsköld - Våga stå upp! ;Bli en roligare talare

Fånga publiken med hjälp av humor

En talare som använder humor har betydligt större chans att bli lyssnad på och ihågkommen. Ståupp-komiker odlar förmågan att snabbt läsa av och få med sig sin publik. För detta finns välbeprövade tekniker som alla kan ta till. Här avslöjar Karin Adelsköld ståupp-hemligheterna som alla kan lära sig.

Det handlar inte om att alla ska bli komiker utan om att skapa engagemang och väcka känslor, hur man kan göra sin framställning mer underhållande men också om att öka sitt självförtroende och våga ta plats. Kopierat ur Bokus

Jag är med i Booked, Fru Booked på facebook, där man får chansen att läsa vissa böcker helt gratis. Det du ska göra är att skriva om boken. Jag visste nog inte riktigt vad det var för bok egentligen, jag tänkte mer; Äntligen en rolig bok.
Jag har aldrig hört talas om Karin Adelsköld innan och inte ens en del av de Stå Upp komiker hon intervjuat. Men jag tittar inte mycket på tv, dock kommer jag ihåg när Stå upp komikerna började med programmet Släng dig i brunnen t.ex Adde Malmberg, man skrattade ju hejdlöst.

Det jag kan säga är att detta är en bok för föreläsare eller blivande stå upp komiker. Enda gången jag "föreläsare" är för ett gäng föräldrar och då är det mer informativt.
Bokens upplägg gillar jag och häftiga illustrationer och den var verkligen lättläst.
Hon skriver en del skämt men det blir liksom inte roligt på papper, skulle varit väldigt kul att lyssna på den istället.
Funderar du på att bli komiker eller ska hålla tal på ett bröllop eller något. Läs boken, för där får du några matnyttiga tips.
BETYG:
Inbunden
Språk: Svenska
Antal sidor: 151
Utg.datum: 2012-07-02
Upplaga: 1
Förlag: Ica Bokförlag
Medarbetare: Persson, John (form)
Illustratör/Fotograf: Marja Nyberg
Dimensioner: 210 x 140 x 18 mm
Vikt: 380 g
SAB: F.063
ISBN: 9789153438571

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar