fredag 25 mars 2016

Påsk-läsutmaning onsdag och torsdag

Jag har inte ens börjat på de böcker som jag la till min lista.
För jag håller på att läsa klart.
Onsdag
Löftet 150 sidor
Room 45 sidor
Torsdag
Room 100 sidor
Så kan jag meddela att HarperCollins Nordic sponsrar med tre böcker till 1,2 och 3:an i läs-utmaningen. Det var väl roligt.
Hur går det för er?

20 kommentarer :

  1. Jag är på sidan 237 i min bok. Går inte så fort då vi gör annat också. Tur att det är trist väder i alla fall, perfekt för läsning 😉

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det går rätt så bra men i dag har jag inte hunnit läsa så mycket än men dagen är ju lång :)

    SvaraRadera
  3. Det går okej, inte raketfart dock :)

    SvaraRadera
  4. Kul att du fått sponsring till första, andra och tredje pris.
    Jag har läst ut Utrensning idag och läst lite annat, så nu är det bara att fundera ut vad jag ska läsa för något mer idag. Har dock migrän och fast medicin har den inte riktigt släppt.

    SvaraRadera
  5. Det går inte fort, men framåt! Får mer läst än jag troligtvis hade fått annars och det var lite tanken :) Kul att du lyckats få pris till vinnarna!

    SvaraRadera
  6. Jo, det går bra. Har precis läst ut Splinter the Silence och tänkte nog inte börja på något nytt förrän imorgon. Men vi får se om jag kan hålla mig :)

    SvaraRadera
  7. Har väl läst mindre än jag trott. Idag har det inte blivit många sidor. Men här kan du se hur läsningen gick dag 1 och 2 http://lenasgodsaker.blogspot.se/2016/03/past-lasutmaning-dag-1-och-2.html

    SvaraRadera
  8. Så här har det gått för mig: https://bakbokmat.wordpress.com/2016/03/26/pasklas-utmaning-delrapport/

    SvaraRadera
  9. Här går det illa. Igår inget läst bara lyssnat. Vet inte hur jag ska tillgodose mig ljudböckerna. Man kanske kan kolla på adlibris på nåt sätt men vet inte riktigt hur man ska räkna...Men har egentid ikväll då ska jag LÄSA, LÄSA och LÄSA!
    Kram Cissi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har man familj är det skönt med egentid.

      Radera
  10. Jag har inte alls hunnit läsa det jag hoppades på men man hinner verkligen inte allt utan familjen måste få sin tid oxå :) Men sonens rum har i alla fall blivit halvfärdigt :) Här kan man läsa om en av mina uppdateringar i alla fall.
    http://bokraden.blogspot.se/2016/03/pask-lasutmaning-uppdatering-2.html

    SvaraRadera