torsdag 17 mars 2016

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 11

Barnboksbloggens fråga för v.11 lyder;

Den här veckan är jag intresserad av dig som person bakom bokbloggen. Vad jobbar du med eller pluggar till? Är böcker, läsande och skrivande en del av din jobbvardag också, eller är det bara ett fritidsintresse? Trivs du med ditt jobb eller drömmer du om att jobba med något helt annat, i så fall vad? 

Jag jobbar som fritidspedagog på skolan, jag har hand om barn i andra klass på eftermiddagarna och på förmiddagarna är jag i förskoleklass. Jag trivs för det mesta riktigt bra, visst kan det vara jobbigt ibland. Nu är det dessutom förkylningstider och man blir väldigt utsatt, är hemma denna veckan på grund av förkylning och feber. Jag drömmer sällan om något annat jobb mer att ha råd att jobba mindre, så man har tid för sin favoritsysselsättning.
Ja, som givetvis är läsa böcker.

13 kommentarer :

 1. Krya på dig! Ja, visst önskar man sig alltid mer tid till läsning!

  SvaraRadera
 2. Låter roligt att få jobba med barn, även om det också är lätt att smittas i sådana tider, hoppas du blir bättre i förkylningen!

  SvaraRadera
 3. Huva för vinterkräksjukan och andra jobbiga sjukdomar! Jag bävar inför varje vinter/vår...

  SvaraRadera
 4. Är säkert jättetrevligt att arbeta med barn även om det säkert också är tufft emellanåt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det tufft ibland men så säger någon lite gullig unge att man är världesn bästa fröken och då smälter man

   Radera
 5. Oj, jag hade aldrig tippat dig som det! (Jag vet dock inte vad jag trodde att du jobbade med heller! ;) ) Men vad kul! Barn i den åldern är ju bara för spontana och kul! :)

  SvaraRadera