torsdag 25 oktober 2018

Hett i hyllan #69

Torsdag och då är det tid för att kolla upp de olästa böckerna i bokhyllan och jag det finns en hel del kvar. Så jag hoppas Bokföring enligt Monika fortsätter ett tag till.
Handling: 
Gör för änglar vad Meyer gjorde för vampyrer!
Angelologi är en bladvändande thriller med omskakande hemligheter, ledtrådar dolda i klassiska konstverk och heliga artefakter.

Sankta Rosa-klostret, New York, nutid. En dag när den 23-åriga syster Evangeline utför sina sysslor i klostrets bibliotek hittar hon en brevsamling som förändrar hennes liv. I breven, som är från andra världskriget, upptäcker Evangeline något ofattbart: i generationer har det pågått en kamp mellan änglar och människor. En kamp som hon själv, utan att veta om det, varit högst inblandad i redan från födseln. Samtidigt närmar sig ett stort antal bevingade varelser klostret. Kan Evangeline med hjälp av ledtrådarna som döljs i breven hitta det föremål som kan avgöra striden och rädda mänskligheten?
Detta skulle bli en serie men det är bara denna som blev översatt så känns lite meningslöst.

4 kommentarer :

  1. Jag tyckte inte om den...fast idén är god. https://lasaochlyssna.wordpress.com/2014/02/07/last-anglarnas-tecken-av-danielle-trussoni/

    SvaraRadera
  2. Thriller, änglar, vampyrer... Hm, nej inte något som låter som min typ av bok ;-)

    SvaraRadera
  3. Känner nog inte till den boken. Och ja, jag kommer att fortsätta länge än, har ju bara kommit till 2015...

    SvaraRadera