onsdag 3 oktober 2018

Hett i hyllan #67

Torsdag och nu sitter jag och bloggar från lärplatta, appen är inte helt perfekt. Det går inte att göra några ändringar av bilder, så nu hamnar alla i kanten.
Det är som vanligt Bokföring enligt Monika som håller i trådarna.
Min hyllvärmare denna vecka;
Handling;

År 1972 läggs två sekunder till tiden, för att balansera klocktiden med jordens rörelse. Byron Hemmings visste detta eftersom James Lowe hade sagt det till honom. James Lowe var den smartaste pojken i skolan. Men hur kan tiden ändras?

När tiden flyttas fram sker det ofattbara. När Byrons mor kör honom till skolan den morgonen är hon stressad. Hon gör ett oförlåtligt misstag och deras perfekta värld krossas för alltid. Går det att skylla på de två sekunderna? Kan det som hände någonsin rättas till?

Författaren till Harold Fry och hans osannolika pilgrimsfärd är tillbaka med en roman fylld av humor och vemod.

10 kommentarer :

 1. Jag har läst Harold Fry och hans osannolika pilgrimsfärd och tyckte jättemycket om den så därför köpte jag Två sekunder i Byron Hemmings liv. Som står oläst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte läst någon tidigare bok.

   Radera
 2. Den boken låter onekligen intressant. Omslaget är jättefint också.

  SvaraRadera
 3. Den här har jag läst, på engelska. Den var OK, men jag var inte helt såld. Intressant är att man i översättning av titeln valt en som ska anspela på första boken mer än en översättning av den engelska titeln

  SvaraRadera