torsdag 25 oktober 2018

Sofia Lundberg - Ett frågetecken och ett halvt hjärta

Elin Boals lever det perfekta livet. Hon är framgångsrik fotograf i New York, hon är sedan länge gift med Sam och tillsammans har de sjuttonåriga dottern Alice. Men någonting har alltid saknats.

En dag får Elin ett brev från barndomsvännen Fredrik, han som en gång var hennes livlina under den fattiga uppväxten på Gotland. En röst från den barndom hon har gjort allt för att förtränga och som ingen annan känner till, inte ens hennes närmaste. Med det oväntade livstecknen kommer minnena och tankarna tillbaka. Det fjärmar henne allt mer från familjen och fyller henne med skam över det hon en gång gjorde, det som fick henne att fly och aldrig mer återvända.

Till sist förstår Elin att hon måste möta sitt förflutna för att kunna bli hel, för att rädda den familj hon har idag. Hon ger sig ut på en resa till en annan kontinent, men också till en annan tid och ett annat liv. Hämtat ur Bokus

📕KORTRECENSION📗

Detta är en helt annan bok än Den röda adressboken som jag gillade skarpt. Denna bok är mycket mörkare och handlar mycket om Elins "gamla" liv. Jag gillade även denna bok även om det skar lite i hjärtat ibland. Däremot kan jag inte riktigt förstå huvudpersonen, hon agerar väldigt så konstigt ibland. En läsvärd bok men den fina känslan i Den röda adressboken finns inte här. 

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (228.3 MB)
Språk Svenska
Inläsare Gunilla Leining
Utgivningsdatum 2018-08-29
Förlag Bonnier Audio
ISBN 9789178270101

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar