söndag 2 juni 2019

Eli Åhman Owetz - Brevvännerna

En charmig kärlekshistoria i You ve Got Mail-anda.
Vid första anblick har Malin allt man kan önska sig. Ändå är hon inte lycklig. Hennes äktenskap går på rutin och hon saknar närhet och någon att prata med. Veckans höjdpunkt är när bokbussen kommer till byn och romanerna som hon kan fly verkligheten med. Erik har nyligen flyttat från Stockholm till idylliska Roslagen efter att ha hamnat vid ett vägskäl i livet. I en lånebok hittar han av en slump några utrivna sidor ur ett anteckningsblock. De handskrivna orden om förlust och längtan gör honom nyfiken. Vem är kvinnan som har skrivit dem?

En anonym brevväxling, via bokbussen, tar sin början. Sakta växer allt starkare känslor fram mellan två människor som vågar öppna sig förvarandra. Men kan man verkligen falla för någon man bara brevväxlat med? Och hur vet man om det är rätt att riskera allt för att följa sina känslor? Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Supercharmig feelgood om en kvinna som tröttnat på sitt äktenskap som går i sina gamla fotspår. Hennes lycka är när bokbussen kommer och värre blir det när hon glömmer en lapp i en bok. Det leder till en brevväxling med en man. Mysig och annorlunda miljö en klart läsvärd feelgood.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (185.1 MB)
Språk Svenska
Inläsare Gunilla Leining
Utgivningsdatum 2019-05-21
Förlag HarperCollins Nordic
ISBN 9789176335345
Min bok lyssnade jag på genom Storytel.
Köp boken på Bokus, Adlibris eller Storytel

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar