söndag 9 juni 2019

Åsa Hellberg - Sonjas andra chans

Äntligen! Nu är den här: den tredje, fristående romanen om Sonja och hennes vänner!

Hundratusentals svenskar har läst de första böckerna och önskat ännu en bok om miljardärskan som efter sin död förändrar livet för sina bästisar. Nu gör Sonja det igen!

Det har gått sju år sedan Sonja dog och hennes bästa vänner ärvde hela hennes kvarlåtenskap, inklusive en restaurang i Paris, ett hotell i London, ett fantastiskt hus på Mallorca och möjligheten att uppfylla sina drömmar.

Som en sista önskan bad Sonja dem att i hemlighet sprida den återstående askan på platser runt om i världen, en resa som skulle ta sex veckor att genomföra. Men åren har gått och först nu är det dags.

När vi träffar dem igen är Rebecka i djup sorg efter att ha förlorat sin man. Susanne känner sig pressad av Michael som vill att de ska flytta ihop, något hon absolut inte kan tänka sig. Maggan kämpar med sig själv, Paul och familjen. De har sålt restaurangen i Paris, har flyttat tillbaka till Farsta och hon har återgått till vanan att baka bullar och äta upp allihop själv.

I flera brev får vännerna veta var Sonja vill vila. De får också veta varför. Allt eftersom resan tar dem ut i världen vecklas en djupt berörande kärlekshistoria ut. Den alltid livsbejakande och glada Sonja, som de trodde de kände så väl, visar sig vara betydligt mer komplex än så.

Vännerna får insikter och tar nya beslut tack vare resan, och varken slukhål i Norge eller avbrutna kryssningar till Hawaii kan stoppa dem från att ge Sonja - och sig själva - en andra chans. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Det är ingen hemlighet att jag älskar serien om Sonja, har snart läst hela serien, förutom den som kommer i augusti, Sommar med Sonja och Susanne. Böckerna är trevligt skrivna och det är kul att följa vännerna och dess framtid. Men vi har även fått tillbakablickar på hur Sonja liv har varit. Mysiga och charmiga böcker som gör en varm i hjärtat när man läser.

BETYG 5
Format Mp3-skiva
Språk Svenska
Serie Sonja (del 3)
Inläsare Gunilla Leining
Utgivningsdatum 2017-09-18
Förlag Bonnier Audio
Medarbetare Graves, Emma (form)
Dimensioner 125 x 140 x 5 mm
Vikt 53 g
SAB Hc
ISBN 9789176471609
Jag har lyssnat på boken genom Storytel.
Köp boken på Bokus, Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar