I kokboken Portionen under tian bjuder hon på över 50 vegetariska recept där varje portion kostar max 10 kronor. Det blir även 300-kronorsveckor med tillhörande inköpslistor och recept, samt allmänna stay cheap-tips för både storhandlingen, jobblunchen och utemiddagen. Om en med ute menar ute i naturen. Hämtat från Bokus
Hur valde du ut denna bok/ljudbok? Vad är det för slags bok/genre/typ?
Jag följer henne på Instagram och tycker hennes recept verkar bra. Så jag ställde mig i lånekö på boken.
Hur är själva layouten? Textstorlek? Omslag? Bilder? Uppläsare?
Omslaget är snyggt och det är bilder till varje maträtt och snygga sådan, pluspoäng.
Vad gillade du med boken?
Jag har ännu inte lagat något från boken men jag vill förändra min matlagning. Vegetarisk produkter som typ quorn och sojafärs är inte så gott. Men jag gjorde en vegetarisk lasagne och den var supergod, då var det bönor och rotfrukter i den.
Så jag vill verkligen försöka laga från boken.
Skulle du vilja läsa mer av författaren?
Jag skulle gärna läsa en ny kokbok om det kom en sådan.
Sammanfattning.
Billig, nyttig och bra mat med recept som inte är alltför krångliga. Jag lånade den på biblioteket men blev så förtjust i den att jag köpte den, det är väl ändå bästa betyget.
Vad ger du boken för betyg?
Format Inbunden
Språk Svenska
Antal sidor 154
Utgivningsdatum 2018-12-04
Förlag Ordfront Förlag
Medarbetare Crispin Ekström, Emilie (form) / Pousette, Ulrika (foto)
Dimensioner 238 x 195 x 20 mm
Vikt 665 g
SAB Qcaa
ISBN 9789177750567
Jag lånade mitt exemplar men har nu beställt boken.
riktigt bra bok med många bra tips och recept.
SvaraRaderaVilket bra boktips! Ska genast kolla om den finns att få tag i på mitt bibliotek!
SvaraRaderaJa, det är verkligen riktigt bra recept i den.
Radera