söndag 3 november 2019

Jenny Fagerlund - Ett litet steg på vägen

Ibland måste man resa bort för att hitta hem.

Stella arbetar som koordinator på en reseförmedling och trivs bra med sin lugna tillvaro på jobbet. Lugn är dock inget hon har på hemmaplan. Hon är ensamstående mamma, och sjuåriga sonen Felix har det inte lätt i skolan, han brottas med utanförskap och får ofta skulden när något går fel.

När Joel, en managementkonsult, anlitas för att effektivisera företaget Stella arbetar på ställs allt på ända. Stellas tjänst dras in och om hon inte vill bli arbetslös måste hon tacka ja till att resa runt och utvärdera hotell och upplevelser i Norden. Hennes första uppdrag blir att testa ett nytt koncept på det nyrenoverade Högfjällshotellet i Fröliden.

Stellas första impuls är att tacka nej, men efter ytterligare en händelse på Felix skola får hon nog. Tillsammans tar de sig till fjällen. Kanske är det här avbrottet de båda behöver?

Ett litet steg på vägen är en varm, charmig och höstmysig feelgoodroman som doftar av multnande löv, bär och termosar fyllda med te. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Det var precis vad jag behövde nu en supercharmig som lämnar efter sig en bra känsla. Där allt löser sig till det bästa, även för sonen Felix som har det jobbigt i skolan. Läs boken vetja, lättläst och mysig.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (141.4 MB)
Språk Svenska
Inläsare Viktoria Flodström
Utgivningsdatum 2019-09-26
Upplaga 1
Förlag Norstedts
ISBN 9789113098982
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar