söndag 15 december 2019

Natalie Cox - En oväntad jul

Hundar, kärlek och Devon – årets julroman är här!

Charlie älskar inte julen. Särskilt inte den här julen. Charlies pojkvän har lämnat henne för sin personliga tränare, hennes mamma har åkt på en långresa med sin senaste man och som lök på laxen har hennes Londonlägenhet blivit förstörd i en gasexplosion. Singel, med lätt hjärnskakning och tillfälligt hemlös, inser Charlie att hon bara har ett ställe att åka till: sin kusins Jez hundpensionat i Devon. Charlie är inte precis en hundperson, men hur illa kan det vara ?

Planerna på en stillsam jul i en charmig liten by kommer snabbt på skam, när Jez bestämmer sig för en spontan julresa och lämnar Charlie ensam med hundpensionatet. Den gravida beaglen Peggy och den ängslige grand danoisen Malcolm verkar ha bestämt sig för att hålla Charlie på tå. Och var är Cal, den outhärdligt nedlåtande men stilige veterinären, när man behöver honom?

Nedräkningen till julafton pågår, och Charlies liv har aldrig känts så rörigt men med lite hjälp av sina nya fyrfota vänner, kanske hon kan lära sig ett och annat om att leva i nuet, omfamna det oväntade och att vara öppen för kärleken. Hämtat från Storytel

📕KORTRECENSION📗

En supermysig julroman med hundar, romantik och lite förvecklingar och det blir en jättemysig lässtund. Bra uppläst av Maria Lyckow och ett fint juligt omslag.
 
BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (228.6 MB)
Språk Svenska
Inläsare Maria Lyckow
Utgivningsdatum 2019-11-04
Upplaga 1
Förlag Printz Publishing
ISBN 9789177712084
Min bok är en ljudbok från Storytel 💚💛🧡

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar