söndag 1 december 2019

Jonas Moström - Skytten

Efter ett restaurangbesök en grådaskig marskväll i Uppsala svänger psykiatriker Nathalie Svensson och kommissarie Johan Axberg förbi sjukhuset, där Nathalies mamma är inlagd. Utanför entrén blir de vittnen till hur transplantationskirurg Isabella Falk kallblodigt skjuts till döds av en person i rånarluva.

För en kort sekund möter Johan den maskerade skyttens hatiska blick och medan Nathalie försöker rädda kollegans liv tar Johan upp jakten på skytten.
När det visar sig att en av Nathalies farligaste patienter har hotat Isabella Falk ber Uppsalapolisen både Nathalie och Johan om hjälp med fallet.

Ligger motivet i Isabella Falks privatliv eller är det ett av stadens kriminella gäng som hämnats för en misslyckad operation där en av deras ledare dog? Kanske finns det en koppling till kirurgens många Thailandsresor?

Skytten är den sjätte fristående delen i serien om psykiatriker Nathalie Svensson och kriminalkommissarie Johan Axberg. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Sjätte delen om Nathalie Svensson men om man räknar med böckerna med Axberg och Jensen serien är det del 14. Boken är spännande och en riktig bladvändare, men ändå inte riktigt den bästa i serien.

BETYG 3
Format Inbunden
Språk Svenska
Serie Nathalie Svensson-deckare (del 6)
Antal sidor 364
Utgivningsdatum 2019-09-12
Upplaga 1
Förlag Lind & Co
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner 217 x 143 x 25 mm
Vikt 547 g
SAB Hc
ISBN 9789178614509
Min bok är ett eget inköp. 💚💛💚

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar